Notícies

La temporada dels petits il·lusiona

Els petits volen mostrar el camí pels equips sèniors en aquest 2018. L’éxit d’un equip sènior depèn i molt de les seves bases. Pots formar un conjunt de jugadors i jugadores molt bons però les categories inferiors del club, són claus per la continuïtat al mes alt nivell dels equips sèniors.

Els títols de lliga, copa catalana i Europa Shield, a més de destacades posicions a l’Europa Cup, aconseguides pel Vallpa, són fruit de tenir un bon grapat de bons jugadors en totes les categories. El Korfbal és un esport minoritari i les lesions de jugadors o jugadores en un equip punter poden ser claus per guanyar o perdre partits, fins i tot finals. Afortunadament pel Vallparadís, ha comptat amb una base important i de qualitat, per poder assolir els reptes que els hi ha presentat.

Quan veiem las grans victòries dels nostres equips sèniors, sovint han estat alguns membres de les categories inferiors a la banqueta o a l’equip titular. Encara em recordo de la ultima final de Juniors a Sabadell fa ja uns quants anys. Alguns components d’aquell equip hi són ara a TOP B i la temporada passada van haver de jugar a TOP A i TOP B, per poder recolzar els dos equips que teníem a la màxima categoria. Actualment, la competició de Júnior ha tornat i l’equip de TOP B es veu recolzat per aquestes joves promeses.

Però no ens podem oblidar del més petits, perquè són el futur del club. Aquest cap de setmana s’ha disputat el “II Trofeu Kids” a la ciutat de Begur amb un resultat excel·lent pels nostres “peques”. Com va passar al “I Trofeu Kids” l’equip alevi i infantil van repetir final, i si al desembre passat l‘ infantil va ser campió, en aquest segon trofeu tots dos van guanyar. Han sigut molts anys de preparació de la canalla perquè pugin gaudir en aquest 2018.

Cal mencionar l’incorporació com entrenadors de les categories més petites de Miguel Ángel Tobaruela i de Guillermo García. Persones que van començar a jugar a Korfbal quan eren adolescents, jugadors del SLKC, internacionals amb Catalunya, entrenadors de primers equips de la lliga i ara entrenadors dels més petits. Un luxe tenir tota l’experiència d’aquestes persones al servei del futur del Vallpa. Els fonaments són bàsics per arribar a l’elit de qualsevol esport i ells volen aportar el seu gra als pròxims “Korfbalers”. Però el més bàsic que volen ensenyar és disfrutar jugant a Korfbal, guanyin o perdin, que disfrutin dins la pista. Nosaltres disfrutarem dels seus èxits.

Podeu veure les fotos d’aquest segon trofeu kids en aquest enllaç

Salut i Korfbal

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.