Notícies

La lliga 2015-16 està en joc

El passat 26 de setembre va començar d’hora la lliga nacional de korfbal. Una nova temporada amb novetats, com 3 voltes a la màxima competició per haver menys de 8 equips, temps de possessió (Shot-clock) a la tercera divisió, Vacarisses i Sabadell despareixen, un nou club, CK Lleida, apareix a la tercera divisió i unes finals de Copa després de les finals de lliga (això últim no te ni cap ni peus, esperem que ho rectifiquin).

Pel que fa al club Assessoria Vallparadís, l’actual equip campió de segona i copa catalana B, l’Assessoria Vallparadís B, puja de categoria i jugarà aquest any a la Lliga nacional. Canvia de nom, Vallparadís Atlètic. La seva plaça a segona divisió es ocupada pels jugadors de tercera i agafaran el nom dels anteriors, Assessoria Vallparadís B. Resumint, a la lliga nacional tenim l’Assessoria Vallparadís A i Vallparadís Atlètic, a segona Assessoria Vallparadís B i a tercera Terrassa Korfbal. Assessoria Vallparadís A continua amb el mateix planter i no podrà agafar jugadors de l’anterior filial, però si del nou Assessoria Vallparadís B. Un repte molt ambiciós per part del club.

Per dur a terme aquesta fita, hem reforçat el Vallparadís Atlètics amb els jugadors Raúl Ramón, Marc Almadén, Dani Fernández i Mon Salatino. D’altre banda a l’Assessoria Vallparadís B s’han incorporat el jugadors Miguel Sabater, Patricia Cabezas, Juan Francisco Castro i Alicia Osete. Noves cares, nous reptes i un objectiu comú: Arribar a les finals i guanyar-les.

Salut i korfbal

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.